Het magneet festival

Stichting Sjaki-Tari-Us Non Profit – kleinschalige organisatie die door Filantopia een aantal keren gesteund is.
12 november 2017
Happy boy’s&girls
12 november 2017

Het magneet festival

In September 2016 hebben wij een super leuke actie ondernomen op het magneet festival. Het magneet festival is een collectief van kunst, muziek, Theater waar jong en oud samenkomt en liefde, vrijheid en geluk bovenaan staat.
Het was voor ons eerste keer op het Magneetfestival en wisten niet goed wat we moesten verwachten en maakte het extra spannend. Dit weekend hebben wij ons ingezet voor de  eenzame ouderen  en Sjaki-Tari-Us, school voor kinderen met down syndrome in Bali en maakte groot succes met de Oud-Hollandsche spelletjes ! Een estafette van hippie zaklopen, 7 kleuren spijkerschijten en De Mega Twister on Ice, heeft vele leuke plaatjes opgeleverd. Voor kinderen was er altijd prijs in de Prijzenhoek J
De Shmink & Smile hoek waar ieder werd omgetoverd tot ware boselfjes & superhero’s, versierd werden met rainbow tribe colours & glitters of waar je lekker zelf creatief aan de slag kon gaan, maakte het helemaal passende als echte Magneetganger.
Voor extra versiering en aandacht voor Sjaki-Tari-Us waren er prachtige zilveren sieraden, kralenarmbanden gemaakt door de kinderen en diverse balinese handwerken te koop.
Wij hebben dit weekend super genoten van alle mooie diverse mensen die we hebben ontmoet en zijn heel blij en dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen!
We hebben de saamhorigheid als zeer aangenaam ervaren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *