Over ons

Even voorstellen


 
Filantopia; een leuke woordspeling Filantropie- onbaatzuchtige zorg en Utopia een betere wereld, dat is waar wij voor staan.

Onbaatzuchtige zorg voor een betere wereld.
 

 

Ons bestuur en vrijwilligers bestaat uit een groep enthousiastelingen die allemaal streven naar een betere wereld en op ludieke wijze actie willen ondernemen.

De liefde voor mens, dier en natuur is wat ons drijft en de reden waarom wij ons op zoveel mogelijk gebieden inzetten.

 

Doelstelling:


 
Wij streven naar een cultureel centrum waar er voor jong en oud activiteiten worden georganiseerd op sociaal en cultureel gebied. Ook willen wij landelijk verschil uit maken en hebben mensen graag actief achter ons staan, want samen staan wij sterker. Op dit moment zijn wij hard bezig met het buddy project voor eenzame ouderen, omdat een klein gebaar veel betekenen kan.

Ons hoofddoel is daarom ook Nederland, omdat jammer genoeg ook hier veel nodig is qua extra zorg. Maar uiteraard willen wij ook niet onze ogen sluiten voor hetgeen wat er verder gaande in de wereld is. Wij zullen niet niet heel de wereld kunnen helpen, dat is waar, maar wij geloven dat ieder zijn steentje kan bijdragen door zelf actie te nemen en/of steun te geven aan andere mensen die zich hier op richten. Er zijn veel kleinschalige projecten en stichtingen die zich inzetten voor dier, milieu en mens, die groot verschil maken. Daarom proberen wij per kwartaal afwisselend een kleinschalig project te steunen.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan of heb je andere ideeën, laat het ons graag weten!
 

Onbaatzuchtige zorg voor een betere wereld.